UVJETI KORIŠTENJA ZA OPG BUNETA ( KUĆA ZA ODMOR KRAJNA )

UVJETI KORIŠTENJA

Svi sadržaji objavljeni na ovom web mjestu (https://opg-buneta.hr/) podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlaštena upotreba bilo kojeg dijela web mjesta i njegova sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podliježe sudskoj tužbi. Pristup ovom web mjestu i podacima sadržanima na njemu podliježu navedenim uvjetima i pravilima. Nakon učitavanja početne stranice svaka daljnja upotreba smatra se pristankom na sljedeće pravne uvjete:
Tumačenje, primjena i pravni učinci upotrebe ovog web mjesta podliježu zakonima Republike Hrvatske. OPG Buneta ne odgovara za pravne učinke koje web mjesto može prouzročiti u drugim državama iz kojih je korisnik pristupio sadržajima te smatra da je pristup poduzet samovoljno i uz odgovornost korisnika.
Nije dopuštena neovlaštena upotreba informacija u komercijalne svrhe, kao ni njihova distribucija trećim osobama. Informacije o proizvodima i uslugama s ovog web mjesta smatraju se točnima u trenutku njihova unosa, uz mogućnost odstupanja od istinitosti u trenutku pristupa korisnika. OPG Buneta neće se smatrati odgovornim za poslovne ili privatne odluke, štetu, gubitak ili troškove bilo koje vrste koji su nastali na temelju informacija s ovog web mjesta. Zadržava se pravo izmjene podataka web mjesta u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.
Strogo je zabranjena reprodukcija, umnožavanje ili raspačavanje fotografija, dizajna, sadržaja, ponuda i logotipa bez izričitog pisanog odobrenja tvrtke OPG Buneta, osim u slučaju upotrebe za osobne potrebe uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava.

Call Now ButtonNazovite nas